Vrij zijn van alle belemmerende gedachtes, gevoelens en gewoontes

9

Lukt het je niet om te stoppen met...

roken, eten, drank, drugs, negatief denken…

9

Voel je je moe, opgebrand of vol stress

Lukt het je niet om te ontspannen, zit je in een burn-out of is het je soms allemaal te veel, ben je leeg en opgebrand.
9

Heb je angsten of fobieën

Bang voor spinnen of muizen, vliegangst, hoogtevrees  of heb je angst voor ‘het leven’, naar buiten gaan of sociaal contact, dat dit je leven bepaalt of belemmert?

Weg met die belemmeringen!

Wil jij weer zonder verslaving of slechte gewoontes door het leven.

Wil jij je weer goed voelen, fit en relaxed.

Wil jij weer zonder angsten door het leven.

Met behulp van hypnose wordt jouw onderbewustzijn waarin jouw ‘blauwdruk’, jouw aangeleerd gedrag, opgeslagen is, aangesproken en opnieuw ‘geprogrammeerd’ zodat jij snel en effectief van je belemmering af komt.

Afhankelijk van je hulpvraag zijn er 1 of meerdere sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

“Snel en effectief van je belemmeringen af met hypnotherapie”

KomPassie, een naam met betekenis

De naam KomPassie heeft, naast compassie (met een ‘C’),  ook de woorden ‘kompas’ en ‘passie’ in zich.

Compassie betekent medeleven, mee voelen, belangstelling hebben.

Een kompas is een navigatie instrument en staat voor de richting die jij je leven wilt geven, het stuur weer in eigen handen nemen en gericht op de toekomst waar jij wilt zijn.

Passie is een intens verlangen of een enthousiasme voor iets; datgene wat jij wilt bereiken.

Deze drie elementen staan voor hoe ik, samen met jou, werk aan jouw doelen.

Ook jij kunt weer vrij zijn van alle zaken die je belemmeren en een vrij en gelukkig leven leiden

Geen behoefte meer aan een sigaret

Of overmatig eten, alcohol of drugs. Vrij van verslaving of slechte gewoontes.

Ontspannen en relaxed door het leven

Geen last meer van spanningen, hoofdpijnen, opgejaagd of een onbestendig gevoel. Vrolijk en zonder stress door het leven.

Vrij van angsten of fobieën

Niet meer bang om in een vliegtuig te stappen, geen angst voor hoogtes, niet bang meer om de straat op te gaan, geen angst voor vuil en bacterien. 

Ervaringen van mijn klanten

Door in hypnose terug te gaan naar mijn kindertijd heb ik dingen kunnen verwerken en losgelaten waardoor ik nu beter in mijn vel zit en het gevoel heb dat ik vrij ben van alle oude pijnen en blokkades. Yoska is een fijne warme persoonlijkheid en haar praktijk voelde als een warme deken. Dank voor de mooie sessies! 

Diana, 53

Ik voelde me de laatste tijd erg lusteloos en opgejaagd. Op mijn werk ging het niet goed en daar had ik stress van. Zo erg zelfs dat ik me lichamelijk niet lekker voelde. Ik had over hypnose gelezen en was vooral ook nieuwsgierig. Na de eerste sessie was ik verbaasd over het diepe gevoel van ontspanning dat ik had in de stoel. Zo had ik me in lange tijd niet meer gevoeld. Eenmaal thuis bleek ik het ontspannen gevoel weer makkelijk terug te kunnen halen met de techniek die Yoska me had geleerd. uiteindelijk denk ik dat de behandelingen me behoed hebben voor een echte burn-out.

Peter, 59

De stap naar een leven zonder belemmeringen ligt hier!

Als jij, samen met mij, er aan wilt werken dat jij weer jouw mooiste leven kunt leven, aarzel dan niet langer en maak een afspraak. Ik werk online, via zoom. Dit doet geen afbreuk aan de effectiviteit van de sessie. Vooraf plannen we een intake waarna nog altijd de beslissing bij jou ligt of je wel of niet wilt samenwerken.  De prijs van de intake wordt bij het maken van een afspraak weer van de prijs van de geboekte sessies afgetrokken. Er is altijd een minimum van 3 sessies. Mochten er meer nodig zijn vanwege dieperliggende trauma’s of een meervoudige problemen, is dat altijd mogelijk tegen een losse sessieprijs van € 197,00.

Maak nu een afspraak!

Jij wilt toch ook meteen starten met jouw mooiste leven?

Veelgestelde vragen

Wat is hypnose precies?

Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen; of je gaat helemaal op in een bioscoopfilm en kunt niet geloven dat het al pauze is. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.
Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld. Deze toestand noemt men ook wel  ‘trance’. In wezen is er geen verschil tussen dergelijke alledaagse trances en de hypnotische trance.

In de hypnose wordt het woord 'slaap' gebruikt. Slaap je dan echt?

Nee, dit zijn twee zeer verschillende bewustzijnstoestanden. Maar de verwarring is niet zo vreemd want van buiten ziet er uit alsof iemand slaapt. Daarbij betekent het woord hypnose ‘slaap’ in het Grieks. De term hypnose is geïntroduceerd in de 19e eeuw door de Britste arts James Braid. Braid is later op deze naam terug gekomen omdat hij ontdekte dat slaap iets heel anders was, toen was de term hypnose echter al wijdverspreid

Wat is het onbewuste?

In hypnotherapie maken we een onderscheid tussen het bewuste en het onbewuste. Het bewuste is je denken en daar waar je aandacht is. Je onbewuste is de plek van je emoties, je herinneringen, je gedragspatronen en gewoontes. De definitie die veel psychologen tegenwoordig gebruiken is: het onbewuste bestaat uit alle psychologische processen waarvan we ons niet bewust zijn, maar die ons gedrag (of ons denken, of onze emoties) wel beinvloeden.

Heb ik zelf nog controle bij een hypnose?

Het beeld dat mensen krijgen door hypnose in shows (op tv) lijkt niet op een hypnotherapie sessie. Het is goed om te weten dat je helemaal bij bent, alles kunt horen en zelf de controle hebt. Er kan in hypnose niets gebeuren waar je zelf niet achter staat. Je kunt in een hypnose zelf bepalen wat je zegt en niet zegt, je kunt zelfs liegen. Als hypnotherapeut ben ik er niet om jou rare dingen te laten doen als bijvoorbeeld te laten kakelen als een kip. Ik ben er om samen met jou aan jouw issues te werken.

Waarom heb ik minimaal 3 sessies nodig?

Het aantal sessies is afhankelijk van de problematiek en eventeel onderliggende oorzaken.  Als je nog nooit in hypnose geweest bent is de eerste sessie soms wat spannender. Een tweede sessie zal dan wat ontspannender zijn en kan het onderbewustzijn makkelijker aangesproken worden. Een 3e sessie kan dan gebruikt worden om de veranderingen te versterken. Daarom kun je bij mij minimaal 3 sessies  boeken en laat ik de mogelijkheid open voor meer sessies. Als aan het probleem nog andere problemen ten grondslag liggen, kan het misschien nodig zijn om het aantal sessies te verhogen. 

 

Waarom betaal ik voor een intakegesprek?

De intake begint met een uitgebreide vragenlijst die ik je per mail toe stuur en die je uiterlijk 1 dag voor de afspraak naar mij terug stuurt. Deze vragenlijst is de basis voor het intakegesprek. Omdat de sessies via zoom gegeven worden (de mogelijkheid om live een sessie te boeken is er wel, echter op Ibiza) is het voor u wellicht even wennen. Daarbij kunt u op deze manier ondervinden of er een klik is met mij en of u met mij wilt werken. Mocht dat niet het geval zijn, dan bent u enkel de kosten van het intakegesprek kwijt. Komt het wel tot een afspraak, dan worden de kosten van de intake van de pakketprijs afgestrokken.

Ervaringen van mijn klanten

Mijn probleem werd voor mijn gevoel steeds groter. Ik was een tijdje terug flauwgevallen, voor mijn gevoel zo maar uit het niets. De angst dat ik weer flauw zou vallen werd steeds groter. Autorijden werd een probleem, als ik dacht wat te voelen sloeg de paniek toe en moest ik mijn auto aan de kant zetten. Ik raakte zwanger en besefte dat autorijden voor mij belangrijk was en dat ik van mijn angst af wilde. Ik kwam bij Yoska en zij bracht mij rustig in een mooie hypnose. Hier kwam ik er achter dat ik toen flauw ben gevallen omdat ik te weinig gegeten had en te hard gewerkt. Door de affirmaties dat ik gewoon goed voor mezelf moest zorgen en dat ik dan niet bang hoefde te ijn weer flauw te vallen is mijn probleem nu verleden tijd! En dat in 1 sessie! Ik ben er heel blij mee, dankjewel Yoska

Zoe, 29

Toen mij iemand adviseerde om naar een hypnotherapeut te gaan had ik zoiets van ‘echt niet’. Ik ga mezelf niet voor gek laten zetten en dingen doen tegen mijn wil in. Maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik ben wat informatie op gaan zoeken en via een vriendin kwam ik bij Yoska terecht. Ik had voor de eerste afspraak toch nog wat bedenkingen, maar toen ik eenmaal in de stoel zat stelde Yoska me op mijn gemak. Ze heeft zeer proffessioneel mijn issues stuk voor stuk behandeld. We kwamen op zaken die ik me niet eens meer kon herinneren. Nu, een aantal sessies verder raad ik iedereen aan om met complexe problematiek naar een hypnotherapeut te gaan en met name naar KomPassie daar Yoska niet alleen weet maar ook voelt wat er diep van binnen aan de hand is. 

Johan, 35

Wil jij van je belemmerende gedachtes, gevoelens of gewoontes af

begin vandaag nog met je mooiste leven te leven