Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Yoska Merkx.

Ik ben een mensen-mens. De rode draad in mijn werkzame leven is het werken met mensen, mensen helpen. Daarnaast ben ik altijd al nieuwsgierig geweest naar beweegredenen van mensen en het psyche van de mens.

Een aantal jaar geleden kwam ik in een burn-out terecht. in mijn zoektocht om hiermee om te kunnen gaan kwam ik met EFT in aanraking. EFT staat voor Emotional Freedom Technique of Tapping. Dit is een methode waarbij door op acupressuur punten te tikken, affirmaties of positieve stellingen, door het brein beter werden opgenomen en geaccepteerd. Verbaast over het effect van die EFT ging ik me er in verdiepen. Daarbij kwam ik, bijna onvermijdelijk, veel tegen over hypnotherapie en hypnose. Door hypnose is de toegang tot je onderbewustzijn namelijk nog beter. Dit vond ik interessant.

Zo interessant dat ik eerst een basis opleiding ben gaan volgen en later een geaccrediteerde jaaropleiding tot hypnotherapeut. Deze opleiding omvatte ook de EFT techniek welke ik vaak  in mijn praktijk toepas en klanten leer, ter ondersteuning van de behandelingen.

Het fenomeen hypnose is zo interessant en veelomvattend dat ik me nog steeds blijf verdiepen en cursussen volg om mijn klanten meer en beter te kunnen helpen. Zo heb ik onlangs de E-motion-l masterclass gedaan. Een techniek waarbij emoties in hypnose razendsnel verwerkt kunnen worden.

Buiten hypnose en EFT doe ik ook auriculo therapie, oor-accupunctuur, welke los ingezet kan worden of als onderdeel van de behandeling ter ondersteuning van bijvoorbeeld stoppen met roken of afvallen.

Tijdens mijn hypnosesessies is de klant leidend. Maar het kan soms helpen dat ik hoog gevoelig ben. Mijn grootste doel is samen met de klant tot een mooi eind resultaat te komen.

Sinds medio 2022 woon ik samen met mijn partner Yvanka van Eeken van praktijk ‘de veilige hut’ op Ibiza. Yvanka heeft een praktijk in (paarden) coaching, kindertolken en hypnotherapie. Tevens is ze Reiki master. Op Ibiza combineren we onze krachten en kunnen zo nog mooiere resultaten behalen. Door onze samenwerking bestaat er een mogelijkheid om samen met je vriendin/ partner/ kind 1 op 1 coaching te krijgen waarbij we naar magische plekken op het eiland gaan. Het eiland is op zich al bijzonder vanwege de voelbare energie die het heeft. 

Volg hypnotherapie KomPassie op Facebook:

Opleiding hypnotherapeut/ Hypnocoach

Deze jaar opleiding is geaccrediteerd als vakopleiding en heb ik gevolgd bij Zonnevlecht Opleidingen. 

E-Motion-L®

Masterclass voor het losmaken van vastzittende emoties. Gevolgd bij Zonnevlecht Opleidingen.

Auriculo therapie

Cursus Auriculotherapie oftewel ooraccupunctuur. Gevolgd bij Zonnevlecht Opleidingen

Deel jouw ervaring met anderen

Wil jij ook jouw ervaring met hypnotherapapie KomPassie delen omdat je blij bent met het resultaat?

Stuur mij dan jouw verhaal in een paar zinnen in een mailtje, al dan niet met een foto van jou,

Deze krijgt dan een mooie plek op mijn website.

Stuur je mail naar

info@hypnotherapie-kompassie.nl

 Hiervoor mijn hartelijke dank.

Yoska

Wil jij samen met mij werken aan het oplossen van jouw belemmeringen?


En weer sturing geven aan jouw leven, vrij van alle belemmerende gedachtes, gevoelens en gewoontes.